– Jag har sett att det florerar på nätet, det är absolut inget som vi säljer, men det finns ju vissa som köper billigt krimskrams från Kina där jag antar att de här kommer ifrån, säger Filip Ummer, en av grundarna till iDeal Of Sweden.

iDeal Of Sweden satsar på fashion och hela tiden på den globala marknaden och i november rullar man ut den nya webbshoppen.

– Det är en snyggare design med bättre funktioner för att shoppa online som kommer rullas ut på fler marknader, säger Filip Ummer.

Nyligen släpptes den nya höst/vinter-kollektionen och man har även lanserat nya produkter som trådlös laddare, samt smycken i samma stil som mobilskalen.

Att följa modet även inom mobilskalstrenderna skulle kunna innebära slitochsläng, men Filip Ummer menar att iDeal of Swedens kunder har ett annat tänk.

– Våra kunder slänger inte sina skal, utan har en hel garderob med skal som de kan variera med efter känsla, så det är inga förbrukningsvaror. Dessutom kommer vi med ett omfattande miljöprogram nästa år.

Filip Ummer och Joachim Lindström som tillsammans grundade iDeal Of Sweden startade sin entreprenörsbana när de sålde kalla läsk till förare som köade i sommarvärmen i långa bilköer utanför Söderköping på sommaren.

De köpte läsk som de sedan sålde för några kronor mer, vilket blev starten på affärssamarbetet och som så småningom ledde till att de 2013 startade iDeal Of Sweden med huvudkontor i Norrköping.